+34 963 980 700 gamaser@gamaser.es

Codi Ètic

El codi ètic de Global Omnium constitueix una manifestació dels valors i els principis d’actuació que s’han d’aplicar a totes les societats del Grup, d’acord amb les millors pràctiques del mercat.

El codi ètic de Global Omnium constitueix una manifestació dels valors i els principis d’actuació que s’han d’aplicar a totes les societats del Grup, d’acord amb les millors pràctiques del mercat, així com amb la normativa que resulta d’aplicació a la nostra activitat. Este document aplica a GOlab com a empresa del grup.

Lògicament, este codi no pot donar resposta a totes i cadascuna de les situacions que puguen plantejar-se en el context de l’activitat social, sinó que ha de ser entés com una eina essencial perquè cada membre del Grup sàpiga com actuar, què espera GOlab del seu comportament i a qui dirigir-se en cas de necessitat.

El codi ètic s’ha d’entendre sense perjudici de les normes, les polítiques i els procediments interns del Grup, vinculats a les activitats i els processos de negoci, el coneixement i l’aplicació dels quals són també obligatoris.

Abrir chat
1
Habla con nosotros
GOlab PCR (Individuales y Grupos)
Hola 👋
¿En que podemos ayudarte?
Nuestro horario es de lunes a jueves de 08:00h a 18:00h y los viernes de 08:00 a 14:30