+34 963 980 700 gamaser@gamaser.es
PCR GROUP

Individuals y Pools

Test PCR ràpid senzill i eficaç a un cost molt competitiu, per a la teua família, els teus viatges o la teua empresa. Crida’ns i ens acostem.

SARS-GOanalytics, permet monitorar com s’està comportant la pandèmia en les entrades de les depuradores i en el clavegueram de les poblacions.

Indicadores KPIs

La nostra Organització

General d’Anàlisi, Materials i Serveis S.L. (*GAMASER) el Laboratori i Entitat d’Inspecció especialitzada de Global *Omnium, va nàixer en 1994 sobre la base del que fins a aqueix moment havia sigut el Laboratori de Control de Qualitat de l’Aigua del Grup.

Per això, conserva l’experiència i el bagatge acumulats durant més de 100 anys no sols en Proveïment i Control d’Aigües per a consum humà sinó també en la prestació de serveis relacionats amb el Cicle Integral de l’Aigua, línia desenvolupada pel Grup des dels anys 80.

Aquesta labor de continuïtat en el saber fer inherent en Global Omnium, es trasllada al nostre dia a dia i es manté en les nostres innovadores instal·lacions i equips i en el nostre personal especialitzat. A més, la nostra vocació a la millora constant es veu reflectida en la ferma voluntat d’aconseguir nous reptes i en l’aposta per personal cada vegada més especialitzat i exigent.

GAMASER té com a objectiu aconseguir i mantindre la confiança dels seus clients, i per això els seus serveis se sustenten en cinc pilars:

  • Independència i imparcialitat
  • Confidencialitat
  • Professionalitat i competència tècnica
  • Eficiència de processos
  • Excel·lència del servei
Abrir chat
1
Habla con nosotros
GOlab PCR (Individuales y Grupos)
Hola 👋
¿En que podemos ayudarte?
Nuestro horario es de lunes a jueves de 08:00h a 18:00h y los viernes de 08:00 a 14:30