+34 963 980 700 gamaser@gamaser.es

Medi Marí

01

Estudi d'ecologia marina

L’Ecologia Marina permet estudiar les relacions dels organismes marins entre si i amb el seu entorn amb l’objectiu d’estudiar els components i factors que incideixen en l’ecosistema marí i costaner per a eliminar o pal·liar al màxim el risc de les activitats humanes.

DESCÀRREGA

02

Control d'Aigües i Sediments Marins

Equip humà i instrumental especialitzat en analítica d’aigües i sediments marins. Per a assegurar el compliment de la normativa en cada cas.

Després de molts anys d’experiència comptem amb alguns dels professionals més capacitats per a la realització d’aquests estudis.

DESCÀRREGA

03

Oceanografia Física

Instruments de mesura (boies oceanogràfiques equipades amb un gran nombre de sensors), serveis de predicció i de conjunts climàtics (onatge, nivell de la mar, corrents, etc…) que descriuen tant el clima marítim costaner en l’actualitat com els seus escenaris de canvi.

DESCÀRREGA

04

Estudis batimètrics i geomorfològics

Els alçaments batimètrics mesuren les profunditats marines per a determinar la topografia del fons de la mar. Els sondadores hidrogràfics inclouen equips d’escombratge lateral, fes simple i multifeix. Equipat amb un GPS per a determinar la posició exacta a cada moment, les dades es van processant en un ordinador de bord i es confecciona la cartografia marina.

DESCÀRREGA

05

SIG aplicat a estudis del Medi marí

Sistema d’Informació Geogràfic que permet generar, gestionar, i explotar tota la informació disponible en el medi marí.
Ha permés dissenyar una solució que permeta consultar tota la informació de manera senzilla, ràpida i concisa, i alhora sense una reducció significativa en les possibilitats d’explotació en el model de dades.

DESCÀRREGA

06

Programes de control i seguiment ambiental

El desenvolupament d’activitats, projectes, etc., requereix considerar aquelles variables de l’entorn que pogueren ser pertorbades pel seu desenvolupament. L’execució dels programes de vigilància i seguiment permet detectar possibles desviacions respecte de l’evolució prevista.

 DESCÀRREGA

07

Programes de Vigilància Ambiental (PVA)

El Pla de Vigilància Mediambiental estableix la manera de dur a terme les inspeccions i controls d’un projecte determinat per a assegurar la protecció mediambiental.

DESCÀRREGA

Abrir chat
1
Habla con nosotros
GOlab PCR (Individuales y Grupos)
Hola 👋
¿En que podemos ayudarte?
Nuestro horario es de lunes a jueves de 08:00h a 18:00h y los viernes de 08:00 a 14:30